BTK Akademi Hediye İnternet Kampanyası Türk Telekom

BTK Akademi’de istediğiniz kategoride siz uygun olan, başlangıç, orta, ileri ve herkes için, eğitim seviyelerinden dilediğinizi seçebiliyorsunuz. DH’de 2017’den beri Türkiye gündemi, ekonomi, savunma sanayi ve teknoloji alanında içerikler üretiyorum. Eğitimin amacı katılımcıların, btkakademi temel düzey algoritma bilgisi geliştirme, algoritma bilgisine dayalı fikir yürütebilme becerileri edinmeleridir. Hayat problemlerine teknolojik çözümler üretebilme, olaylara, nesnelere disiplinler arası kombinasyonlar yükleyebilme yeteneği kazandırmaktır.

Linked.in profinize eğitimle alakalı bir serfikanız + eğitimle alakalı yapmış olduğunuz uygulamaları eklediğinizde iş bulma olanağınız önemli derecede artacaktır. Bilgi talebi, istek, memnuniyet, öneri ve şikayetleriniz için bu bağlantıya tıklayarak kayıt oluşturabilirsiniz. Program sonunda katılımcılara, sertifikaları verildi ve HAVELSAN ürün ve projelerinin tanıtıldığı teknoloji turu düzenlendi. BTK Akademi 6 GB Kampanyası hizmetimizi almak için lütfen GSM numaranızı ve Turkcell Şifrenizi girerek işleminizi onaylayınız. Kariyer Zirvesinin açılış törenine, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Halis Yunus Ersöz ve BTK Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu katıldı. Fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.

Davetlisiniz: Yenilikçi Endüstri Tasarımı Yöntemleri ve Teknolojik Uygulamalar Eğitmen Eğitimi

Başarılı olanlar İstanbul Marmaracık Gençlik Kampı Merkezi’ndeki kampa katılmaya hak kazanacak. BTK Akademi, mobil iletişim teknolojileri, siber güvenlik, elektronik haberleşme, bilişim ve iletişim sektörleri gibi konularda eğitimler sunmaktadır. BTK Akademi’nin 2020 yılı Şubat ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip
Erdoğan’ın da katılımıyla BTK Ana yerleşkesinde halkın hizmetine
açıldığını hatırlatan Uraloğlu, “Portalımızın bugün itibari ile
kayıtlı 1 milyon 848 bin 837 kullanıcı bulunuyor. BTK
Akademi’de sunduğumuz kapsamlı eğitimlerle gençlerimizin, bilgi
ve birikim düzeylerini arttırmalarına katkı sağlıyor, dijital
okuryazarlık ve siber güvenlik alanlarında farkındalıklarını
arttırarak bilgi toplumu olma yolundaki hedeflerimize gerçekçi
yaklaşımlarla ilerliyoruz” dedi. Genellikle resmî evrak erişimi ya da takibi için kullanılan e-devlet aslında çok bilinmese de içinde pek çok eğitimi barındıran bir okulun kapısını da aralıyor. E-Devlet’e BTK akademi yazınca sertifikalı ya da katılım belgeli pek çok eğitim programına ulaşılıyor.

TURMEPA ve TUI Care Foundation İş Birliğiyle Öğretmenlerle Buluşuldu

Sınıf içi, E-Öğrenme ve Program olmak üzere 3 program kanalı BTK Akademi’de yer alıyor. Kariyer.net’te yayınlanan iş ilanlarına göre bilişim sektöründe işe alımın en fazla olduğu departmanlar ve bir önceki döneme göre artış – azalış trendi aşağıda yer alıyor. Sayan, Türkiye’nin bilgi ve iletişim teknolojileri sektöründe her geçen gün ivme kaydettiğini vurgulayarak, bunun devamlılığını sağlamak amacıyla sürekli hedef büyüttüklerini söyledi. Yüz yüze eğitimlere tüm üniversite öğrencileri ve bu eğitimlerden bazılarına yeni mezunlar katılabiliyor.

BTK Akademi: Dijital Dönüşümde Eğitim Fırsatları

BTK Akademi Çevrim İçi Eğitim Portalında; Yazılım Dünyası, K12
Dünyası, Sistem Dünyası, İşletme Dünyası, Kişisel Gelişim
Dünyası, Tasarım Dünyası, Güvenli İnternet Dünyası ve Regülasyon
Dünyası olmak üzere 9 ana kategori altında 234 konu başlığında,
toplam 125 bin 611 dakika çevrim içi eğitim yer alıyor. Uraloğlu, BTK Akademi’nin bilimsel, teknolojik, sürekli kendini yenileyen eğitim anlayışıyla Türkiye’ye ve sektöre katkı sağladığını vurgulayarak, akademinin, alanında öncü, tanınmış, güvenilir ve saygın bir eğitim merkezi olduğuna işaret etti. Uraloğlu, ayrıca BTK Akademi eğitimlerine katılan kişilerin
eğitim sürecinin sonunda sertifika almaya hak kazandığını
belirterek, “Yerel ve global çapta çalışan firmalarla iş birliği
yaparak eğitimler düzenliyoruz.